Política 05/09/2019

"Canviem l'estat de les coses", el lema amb què Tsunami Democràtic ha fet la primera acció reivindicativa

S'han penjat 15.000 cartells arreu del territori

Ara
1 min
"Canviem l'estat de les coses", el lema amb què Tsunami Democràtic ha realitzat la primera acció reivindicativa

BarcelonaLa iniciativa Tsunami Democràtic ja ha dut a terme la primera acció reivindicativa des que es va donar a conèixer dilluns. Amb el lema "Canviem l'estat de les coses", la plataforma ha penjat fins a 15.000 cartells arreu del territori per justificar que poden mobilitzar-se "allà on calgui i quan calgui".

Pensada per impulsar una campanya de mobilització basada en la "lluita no-violenta" i la "desobediència civil", la plataforma ha desplegat, també, més d'una desena de pancartes en llocs emblemàtics de les principals ciutats del país com Lleida, Tarragona, Girona, Badalona, Tortosa, Terrassa i Barcelona.

"Acabem de començar. Canviem l'estat de les coses. Continuem defensant el mateix: drets, llibertats i autodeterminació", ha manifestat la iniciativa a través d'un comunicat.

El moviment –que ha nascut poques setmanes abans que es faci pública la sentència el Tribunal Suprem sobre l'1-O, no tindrà portaveus oficials i es mourà només per xarxes socials– pretén organitzar la "resposta ciutadana" al veredicte judicial pel referèndum.

stats