Política 15/12/2015

Chacon, sobre el debat Rajoy-Sánchez: "M'hauria agradat que s'hagués parlat més de Catalunya"

Ara
1 min
La candidata del PSC al 20-D, Carme Chacon, durant l'entrevista a 'Els matins' de TV3

BarcelonaLa candidata del PSC al 20-D, Carme Chacon, considera que en el debat bipartidista d'ahir a la nit es va passar massa de puntetes pel tema català, tenint en compte que "és un dels problemes més greus per resoldre". "M'hauria agradat que s'hagués parlat més de Catalunya", ha dit Chacon aquest dimarts a 'Els matins' de TV3, en què, tanmateix, ha considerat que Rajoy no hi te "cap interès" perquè la seva solució és l'"immobilisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Encara sobre el debat, Chacon ha lamentat el to utilitzat, en algunes ocasions, tan per part de Pedro Sánchez com per Mariano Rajoy, i ha admès que li hauria agradat que "no s'utilitzessin aquests termes". Tanmateix, ha defensat el líder del PSOE perquè "a la corrupció se l'ha d'atacar amb duresa".

En clau electoral, ha remarcat que l'aposta dels socialistes és "una reforma en profunditat de la Constitució" perquè l'"actual no serveix", i ha demanat el vot per als socialistes perquè "no es diversifiqui el vot a l'esquerra" i poder fer fora el govern del PP.

stats