Política 24/01/2012

Chacón: "He combatut amb dents i ungles la proposta del pacte fiscal que defensa CiU"

La candidata a liderar el PSOE ha publicat una carta al 'Diario de Sevilla' en què desmenteix que hagi defensat el pacte fiscal per a Catalunya. "Sempre l'he refusat", afirma

Ara
1 min
LA CANDIDATA DEL PSC  Carme Chacón, asseguda ahir al seu escó del Congrés, no podrà fer un cara a cara amb Rubalcaba perquè el PSOE  ho ha impedit.

BarcelonaLa candidata a la primera secretaria del PSOE, Carme Chacón, va publicar una carta al Diario de SevillaDiario de Sevilla en què afirma: "He combatut amb dents i ungles la proposta del pacte fiscal que defensa CiU".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Chacón fa aquest aclariment després que el diari andalús publiqués una notícia titulada "El duelo convulsiona al PSOE andaluz", en què s'assegura que l'exministra de Defensa ha donat suport al pacte fiscal per a Catalunya, "tal com reclamen algunes formacions, com CiU", i afegeix que "sempre l'he refusat".

En aquest article es pregunta quin candidat convé més al PSOE, si Chacón o Alfredo Pérez Rubalcaba. I de la dirigent socialista es diu que és "jove, capdavantera de la renovació, però membre del PSC que fins a les eleccions del 2008 ha defensat un nou pacte fiscal per a Catalunya".

stats