Política 09/05/2015

Forcadell crida a triar "les persones més ben preparades i eficients per dirigir l'ANC"

L'Assemblea Nacional Catalana escull aquest dissabte la seva nova direcció

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta en funcions de l'Assemblea Nacional Catalana ha piulat aquest dissabte donant el tret de sortida a la jornada electoral de l'entitat sobiranista. "Avui votarem el nou secretariat, triem les persones més ben preparades i més eficients per dirigir-la", ha dit des del seu compte oficial de Twitter, afegint que queda "molta feina d'aquí al 27-S".

Més de 35.000 socis podran escollir avui qui formarà part del nou Secretariat. Tindran l'opció d'escollir entre un total de 139 candidats que competeixen per les 75 places de l'òrgan directiu de l'ANC. Després de la constitució del nou secretariat, serà el proper 16 de maig que entre els seus membres es triarà el nou president de l'Assemblea, que substituirà Carme Forcadell al capdavant de l'entitat.

El nou president de l'ANC haurà de pilotar l'entitat els mesos previs a les eleccions "plebiscitàries" del 27 de setembre, amb un repte ja anunciat: omplir l'Avinguda Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre, dia en què també començarà la campanya electoral de les eleccions al Parlament.

Les eleccions internes són també un test al pla de relleu avalat per la direcció sortint

stats