Política 13/10/2014

Carme Forcadell: “Estiguem tranquils i escoltem la proposta del president”

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana diu a Twitter que "tenim un full de ruta i el seguirem"

Ara
1 min

Barcelona"Estiguem tranquils i escoltem la proposta del president". Ha estat la resposta de Carme Forcadell un cop acabada la cimera de Pedralbes dels partits proconsulta i constatades les divergències entre les diferents formacions. En una piulada a Twitter, la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana ha afirmat: "Estem preparats, l'ANC tenim un full de ruta i el seguirem".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hores abans, Forcadell havia piulat: "Mantinguem la calma i no caiguem en provocacions. El camí cap a la independència no té aturador. Som molts i hi arribarem aviat".

La piulada ha estat l'única resposta de Forcadell després que hagi transcendit que, en la cimera que ha tingut lloc al palau de Pedralbes, el Govern ha deixat clar que no es pot fer la votació com estava prevista inicialment i ha suggerit esprémer els "processos de participació" que preveuen els articles no impugnats de la llei de consultes. Una proposta que ha molestat alguns partits, i de forma especial ERC, que s'ha mostrat partidària d'una Declaració Unilateral d'Independència, en la línia proposada pel president del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

stats