Política05/11/2016

Carrizosa (C's) sobre el suport a Venturós: "He vist casaments amb més assistents"

El portaveu del partit taronja al Parlament ha criticat que hi hagi polítics que "es creguin per sobre de la resta de ciutadans"

Ara

BarcelonaLa detenció i posterior posada en llibertat de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, és un exemple pràctic que la justícia espanyola no està disposada a acceptar la desobediència dels càrrecs polítics. La decisió de la Fiscalia i dels jutjats de Berga ha estat aplaudida des del primer moment per Ciutadans, que recorda que els polítics no tenen privilegis especials i critica que n'hi hagi que "es creguin per sobre de la resta de ciutadans".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu parlamentari del partit taronja, Carlos Carrizosa, ha lamentat que els líders independentistes s'hagin abocat a defensar Venturós i els ha instat a no parlar en nom de Catalunya quan avalen l'estratègia de desobediència de la batllessa cupaire. En una atenció als mitjans des de la seu del partit a Barcelona, Carrizosa s'ha mostrat irònic quan ha valorat les mobilitzacions de suport a l'alcaldessa de Berga arreu del territori català: "He vist casaments amb més assistents".

Cargando
No hay anuncios

En una entrevista emesa aquest dissabte a Catalunya Ràdio, Venturós ha agraït el suport de la ciutadania i ha destacat que, a més dels independentistes, hi hagi moltes altres persones per a qui "l'estelada no representa res" que hagin defensat la seva llibertat d'elecció.