Política 05/11/2016

Carrizosa (C's) sobre el suport a Venturós: "He vist casaments amb més assistents"

El portaveu del partit taronja al Parlament ha criticat que hi hagi polítics que "es creguin per sobre de la resta de ciutadans"

Ara
1 min
Més de 1.500 persones es concentren a Berga per donar suport a l'alcaldessa

BarcelonaLa detenció i posterior posada en llibertat de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, és un exemple pràctic que la justícia espanyola no està disposada a acceptar la desobediència dels càrrecs polítics. La decisió de la Fiscalia i dels jutjats de Berga ha estat aplaudida des del primer moment per Ciutadans, que recorda que els polítics no tenen privilegis especials i critica que n'hi hagi que "es creguin per sobre de la resta de ciutadans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu parlamentari del partit taronja, Carlos Carrizosa, ha lamentat que els líders independentistes s'hagin abocat a defensar Venturós i els ha instat a no parlar en nom de Catalunya quan avalen l'estratègia de desobediència de la batllessa cupaire. En una atenció als mitjans des de la seu del partit a Barcelona, Carrizosa s'ha mostrat irònic quan ha valorat les mobilitzacions de suport a l'alcaldessa de Berga arreu del territori català: "He vist casaments amb més assistents".

En una entrevista emesa aquest dissabte a Catalunya Ràdio, Venturós ha agraït el suport de la ciutadania i ha destacat que, a més dels independentistes, hi hagi moltes altres persones per a qui "l'estelada no representa res" que hagin defensat la seva llibertat d'elecció.

stats