Política 05/05/2018

Anna Gabriel, en una carta enviada des de Ginebra: "Somrieu que guanyarem"

Sallent tanca dues jornades de festival solidari per recaptar fons per a l'exdiputada de la CUP

Acn
1 min
Anna Gabriel, durant el míting de la CUP a Terrassa

BarcelonaUn acte polític i la segona tongada de concerts han posat el punt final aquest dissabte al festival La Resposta. Organitzat pel col·lectiu Sallent Respon i la campanya Free Anna Gabriel, la iniciativa tenia com a objectiu recaptar fons per a la "caixa de resistència solidària" per a l'exdiputada de la CUP, que des de mitjans de febrer està exiliada a la ciutat suïssa de Ginebra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Unes amigues de la cupaire han sigut les encarregades de llegir una carta que la mateixa Gabriel ha adreçat als seus covilatans. "Gaudiu de vosaltres, que teniu l'honor de formar part de les persones que no es resignen i que encara tenen esperança. Somrieu que guanyarem", ha escrit.

Sallent ja es va bolcar amb Anna Gabriel el passat 24 de febrer amb un concert i posterior sopar solidari amb el lema 'Si toquen l'Anna, Sallent respon'. Llavors es va aconseguir recaptar 6.000 euros, xifra que es confia igualar o superar amb el festival solidari. Segons dades de l'organització, les previsions són bones després de constatar que unes 2.000 persones van participar en les activitats del primer dia, divendres, mentre que la previsió per al global del festival és d'una assistència de 5.000 persones.

stats