POLÍTICA
Política 26/01/2012

Camps agraeix el suport de "l'Espanya neta, positiva, gran i il·lusionada" que li ha fet "confiança absoluta"

"Avui parlo com el ciutadà Camps que es lleva feliç en un dia lluminós després d'una persecució brutal", diu el president valencià l'endemà de la seva absolució pel 'cas dels vestits'

Ara
2 min
PROVA SUPERADA Francisco Camps en el moment de conèixer el veredicte absolutori, amb Ricardo Costa al fons.

BarcelonaL'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps ha tret pit aquest dijous després de la seva absolució pel cas dels vestitscas dels vestits. En declaracions a Onda Cero, Camps ha agraït el suport a "l'Espanya neta, positiva, gran i il·lusionada" que sempre ha tingut "confiança absoluta" en ell. "Avui parlo com el ciutadà Camps que es lleva feliç en un dia lluminós després d'una persecució brutal. Hi ha un sistema brutal, però se'l pot combatre i se'l pot guanyar", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que un partit polític es converteixi en acusació popular perquè no pot guanyar a les urnes és trasbalsador", ha afegit en referència als que el van acusar i el van asseure al banc dels acusats.

En una altra entrevista a la Cope, l'expresident diu que l'important després del judici a què s'ha sotmès és que "no quedés mai cap tipus de màcula que cap president dels valencians hagi fet res més que treballar pels valencians i per Espanya i pel partit".

El jurat ha declarat aquest dijous Camps i l'exsecretari regional del PP Ricardo Costa no culpables en no considerar provat, amb cinc vots a favor i quatre en contra, que acceptessin peces de vestir regalades per la trama Gürtel.

Quan se li ha preguntat pel seu futur polític, Camps ha evitat anar més enllà i s'ha limitat a dir que han estat "tres llarguíssims anys i un judici també molt llarg" i que agraeix el suport que ha rebut.

En aquest sentit, ha destacat la felicitació personal que va rebre dimecres del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i de la secretaria general, María Dolores de Cospedal, i també el suport de l'alcaldessa de València, Rita Barberá.

stats