Política 19/06/2012

El jutge del cas Urdangarin cita a declarar l'exvicepresident valencià Vicente Rambla

El dirigent popular està imputat pel suposat finançament il·legal del PP valencià

Ara
1 min

BarcelonaEl jutge del cas Urdangarin, José Rambla, ha citat a declarar l'exvicepresident valencià Vicente Rambla. Després de tornar de vacances, el magistrat del jutjat número 3 de Palma ha dictat un auto perquè el dirigent popular declari "en qualitat de testimoni" el 13 de juliol a la seu de la Ciutat de la Justícia de València.

Vicente Rambla, vicepresident primer fins al juny de 2011, està imputat pel suposat finançament il·legal del PP valencià en connexió amb la trama corrupta Gürtel. Tot i això, encara manté l'acta de diputat. L'escó autonòmic el blinda com a aforat davant el Tribunal Superior del País Valencià, i els seus jutges són els únics que poden investigar-lo com a imputat, però res impedeix al jutge del cas Nóos prendre-li declaració com a testimoni.

El passat 25 de maig, tal com ja va avançar l'ARA, Castro ja va citar a declarar l'exvicepresident Víctor Campos en el marc de la investigació dels convenis que la Generalitat Valenciana va signar amb Nóos i pel qual aquesta entitat del gendre del rei es va beneficiar de 3,5 milions d'euros entre 2004 i 2006. De fet, Víctor Campos, número dos de Francisco Camps, ja va ser condemnat pel cas dels vestits.

stats