Política 10/08/2012

Mas escalfa els motors de la Diada

El president vol un "clam" de la societat catalana que l'acompanyi en l'embat pel pacte fiscal amb Madrid

Marc Colomer
1 min
LA SOLITUD DEL PRESIDENT  Mas vol encarar la negociació amb Madrid acompanyat d'un "pronunciament explícit" de la societat catalana a favor del pacte fiscal.

BarcelonaL'embat ja és inajornable. Ni es pot endarrerir gaire més la negociació ni es pot desvincular de la sortida de la crisi i la recuperació econòmica necessària per crear ocupació. Així ho va plantejar aquest dijous el president de la Generalitat, Artur Mas, que va comparèixer al Palau de la Generalitat dues setmanes després que el Parlament aprovés –amb els vots de CiU, ICV-EUiA i ERC i l'aval parcial del PSC– el pacte fiscal basat en el concert econòmic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas està decidit a posar "tota la carn a la graella" perquè Madrid tingui clara una cosa: "El pacte fiscal no és una petició d'un Govern, d'uns partits o d'un Parlament, sinó que és una reclamació d'un país sencer, Catalunya". I un dels dies que el president vol que aquest "clam" transversal de la societat catalana es visualitzi amb claredat és la diada nacional de l'Onze de Setembre, encara que no només aquest dia.

Llegiu-ho a l'Ara Premium.

stats