Política 20/05/2019

Reben amb insults i fems Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández en un acte a Navarra

Els dos dirigents del PP han viatjat fins a Etxarri Aranatz per donar suport al candidat popular d'aquest municipi

Ara
2 min
Reben amb insults i fems Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández en un acte a Navarra

BarcelonaCayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández han viatjat aquest dilluns fins al poble navarrès d'Etxarri Aranatz per donar suport al candidat del PP que es presenta a l'alcaldia d'aquest municipi. Un grup de joves els han rebut amb crits de "corruptes", insults, una pancarta contra el feixisme i amb fems escampats a terra. A banda de la diputada electa al Congrés de Diputats i del president del PP a Catalunya, a l'acte també hi ha participat la presidenta del PP a Navarra, Ana Beltrán, i el candidat popular d'aquesta localitat, Manuel Leal, que es presenta amb la plataforma Navarra Suma (integrada per UPN, PP i Cs).

Segons l'agència Efe, l'acte s'ha desenvolupat sota vigilància de la Guàrdia Civil i pràcticament sense públic. Durant els parlaments dels dirigents del PP, la trentena de joves que protestaven han posat la música a un volum elevat i han onejat la bandera de Navarra, la ikurriña i una estelada, a més d'una pancarta de suport als presos d'ETA.

Entre els crits dels joves que protestaven, Cayetana Álvarez de Toledo s'hi ha dirigit i els ha acusat de "totalitaris, tribals i xenòfobs". A més, ha afirmat que la democràcia "no és cridar mentre els altres parlen" i els ha demanat una "reflexió" sobre el que són i el que defensen, que segons ella és "totalitarisme, ruptura, decadència i divisió". A més, ha subratllat "la infinita superioritat moral de l'Espanya constitucional" i ha felicitat la Guàrdia Civil per la detenció de Josu Ternera.

Alejandro Fernández s'ha apuntat a les tesis de la diputada electa i Ana Beltrán ha afirmat: "Hem fet aquest acte per defensar la democràcia i perquè els habitants d'Etxarri sàpiguen que no els deixarem sols". "No aconseguiran que el PP desaparegui ni que se'n vagin la Guàrdia Civil ni la Policia Nacional", ha afirmat.

stats