Política 01/12/2014

CDC, sobre la unitat secreta antifrau: "Afers com aquest diuen molt poc d'un estat democràtic i de dret"

La direcció del partit defensa que el ministre Fernández Díaz ha de "retre comptes" per buscar casos de corrupció a Catalunya al marge de la UDEF

Oriol March
1 min
Artur Mas ha presidit la reunio de la direccio de CDC / PERE TORDERA

BarcelonaCDC considera que la posada en marxa d'una unitat policial secreta antifrau destinada a buscar casos de corrupció al marge de la UDEF "diu molt poc d'un estat democràtic i de dret". Així s'ha expressat la portaveu del partit, Mercè Conesa, que ha secundat les paraules del conseller de la Presidència, Francesc Homs, que aquest matí ha demanat la dimissió del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per aquest afer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El ministre ha de retre comptes", ha apuntat Conesa, que ha indicat que fa "molt temps" que els ciutadans catalans necessiten "explicacions" per part de Fernández Díaz. La portaveu de Convergència ha relacionat la unitat del ministre amb el cas de Mercè Pigem, que aquest cap de setmana ha dimitit com a vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per haver estat enxampada amb gairebé deu mil euros sortint d'Andorra.

"Estem exposats a una unitat que no garanteix els drets dels ciutadans", ha indicat Conesa.

stats