Política 11/07/2013

Agrupacions de CDC pregunten als seus militants si canviarien la independència pel pacte fiscal

Els nacionalistes reparteixen una enquesta entre els seus militants en què els demanen la seva opinió sobre el procés i sobre dinàmiques internes de participació

O.m.
1 min

BarcelonaAgrupacions de CDC, com ara la de la Dreta de l'Eixample, estan duent a terme una enquesta a la seva militància sobre el procés sobiranista i sobre els processos de dinàmica interna del partit. Dins d'aquestes preguntes, n'hi ha una que diu això: "Si l'estat espanyol ofereix un repartiment dels impostos més just i cedeix sobirania fiscal, et semblaria bé que s'aturés el procés independentista?". La següent és: "Per què creus que els moviments associatius, veïnals, cívics i culturals són gairebé sempre contraris a CDC?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons fonts consultades, aquestes enquestes encara no han arribat a tota la militància. L'enquesta és anònima i "té l'única funció de poder conèixer millor la nostra militància i adaptar-nos-hi en la mesura que sigui possible". També s'hi preguna sobre la ideologia de cada militant (liberal, verd, democristià, comunista, socialdemòcrata o socialista), sobre el model de país (independent, federal, autonòmic o regional) i sobre quins mitjans són els preferits per informar-se.

Pel que fa a dinàmiques de participació interna, el partit pregunta als seus militants si estan disposats a fer xerrades i obre la porta a fer suggeriments sobre la campanya a favor del dret a decidir que ha engegat CDC.

stats