Política 30/04/2014

CDC i Nous Catalans neguen qualsevol vinculació amb l'islamisme radical

En un comunicat, el partit posa en valor la feina de Khalid Shabaz, que segons el diari 'El Mundo' és un islamista radical

Ara
1 min

BarcelonaCDC i la fundació Nous Catalans han emès un comunicat aquest matí per negar "qualsevol relació i vincle amb l'islamisme radical", després que el diari 'El Mundo' hagi publicat que Khalid Shabaz, que va anar a les llistes nacionalistes a les eleccions del 2012, forma part d'aquest corrent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A 26 dies d'unes noves eleccions, el mateix mitjà de comunicació i els mateixos periodistes intenten, ara, vincular el president Mas i Convergència i Unió amb "l'islamisme radical". La intencionalitat és clara", sosté CDC, recordant així les informacions sobre presumpta corrupció que 'El Mundo' va publicar abans de les eleccions del 25-N.

La conselleria d'Interior no té constància que Shabaz tingui cap vincle amb l'islamisme radical. En declaracions a RAC1, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que ha llegit la notícia al diari i que no té "informació precisa" sobre el tema, però que, "si fos cert", seria "greu i preocupant". Espadaler afegeix que després de la publicació de la notícia, "tocaria posar-ho en coneixement de l'autoritat judicial". Khalid Shabaz és director de l'Espai Àsia de la fundació Nous Catalans i president de la Federació Catalana de Criquet.

stats