Política 02/03/2015

CDC celebrarà una convenció al juliol per establir les bases de la refundació del partit

El partit signarà demà dimarts el conveni amb Transparència Internacional i es compromet a no rebre donacions d'empreses ni a dur persones "processades" a les llistes electorals

Oriol March
1 min
La portaveu de CDC, Mercè Conesa / ACN

BarcelonaConvergència celebrarà el proper juliol una convenció nacional per establir les bases de la seva refundació, segons ha explicat aquest dilluns la portaveu del partit, Mercè Conesa. Aquesta convenció tindrà tres eixos: nacional, social-econòmic i ètic. En el primer àmbit, CDC vol fer clara la seva aposta per la independència. En el segon, els nacionalistes busquen posar èmfasi en el progrés social i en el manteniment de l'estat del benestar. I en el tercer, Convergència insistirà en la "corrupció zero".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, el partit signa demà dimarts un conveni amb Transparència Internacional, avançat per l'ARA. Conesa ha explicat que CDC es compromet a no acceptar donacions d'empreses i a no incloure persones "processades" a les llistes electorals. La signatura arribarà un dia després que comparegui Oriol Pujol, exsecretari general del partit, al Parlament en el marc de la comissió que investiga el frau fiscal i la corrupció política. Pujol està imputat pel cas ITV.

stats