Política 28/10/2019

Centenars de persones intenten bloquejar l'estació de Sants per protestar contra la sentència

CDR i Pícnic per la República convoquen a encerclar l'edifici

Mireia Esteve
1 min
Els milers de manifestants que es disposaven a encerclar l'estació de Sants finalment han desfet el cercle i s'ha concentrat principalment a la porta principal

BarcelonaCentenars de persones s'han concentrat aquest dilluns a partir de les set de la tarda a l'estació de Sants per intentar bloquejar-ne els accessos com a protesta contra la sentència del Tribunal Suprem. Els manifestants s'han aplegat, principalment, a l’entrada de l'estació de Sants que hi ha davant de la plaça dels Països Catalans i han abraçat així la convocatòria de Pícnic per la República i els CDR. Hi ha diverses furgonetes dels Mossos d'Esquadra i agents antiavalots.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els Mossos han habilitat un passadís perquè els passatgers amb bitllet puguin entrar dins el recinte a través de l'entrada principal. A l'accés de l'estació per Joan Peiró també s'hi han concentrat unes 300 persones i, en aquest cas, la policia catalana utilitza la porta com a via de sortida dels passatgers que arriben a Sants.

Tot i els diferents cordons, s'ha produït un tap de persones per accedir a l'estació i alguns manifestants els han increpat. S'han pogut llegir pancartes de "Perdona que t'aturi, tenim ostatges" o sentir crits de "No tenim por" davant dels cossos de seguretat.

stats