Política 14/11/2012

Cessa la responsable de xarxes de C's de Vila-seca que atiava el boicot contra els productes catalans

La cúpula n'ha acceptat la dimissió després de la polèmica que ha generat el comentari de la pàgina del partit a Facebook en què donava a entendre que hi hauria un boicot comercial contra Catalunya

1 min

C's ha fet dimitir a la responsable de xarxes socials de Vila-seca per haver penjat un comentari al Facebook de la formació en què atiava un boicot comercial als productes catalans. Després de la polèmica generada pel comentari, la militant del partit d'Albert Rivera ha presentat la dimissió, segons la versió oficial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, C's ha anunciat el cessament i argumenta que en realitat la seva militant no cridava al boicot, sinó que advertia de les conseqüències d'un boicot. "C's, que sempre ha estat en contra de fer boicot als productes catalans i a qualsevol campanya d'aquest tipus ha admès aquest mateix matí la dimissió de la responsable de Facebook a l'agrupació de Vila-seca", ha anunciat C's.

L'error que alimenta "separatistes i separadors"

Segons la versió de la direcció de C's, "l'encarregada de gestionar la xarxa social va posar com a exemple negatiu de convivència el fet de practicar el boicot als productes catalans". Però "paradoxalment, la seva explicació exposada a Facebook ha estat interpretada en sentit contrari. És a dir, que alguns internautes van entendre que s'hi estava posicionant a favor". El cert, però, és que de la pàgina de Vila-seca de C's s'han hagut d'eliminar uns quants missatges que cridaven explícitament al boicot contra productes catalans. La responsable de la polèmica ha "admès l'error" i "després de donar explicacions al partit ha dimitit". Per la formació, la polèmica ha alimentat encara més a independentistes i "separadors".

stats