Política 23/09/2014

Rahola a Chacón: "No se'm faci la 'progre', que és molt més 'progre' la dreta de Cameron que l'esquerra que vostè representa"

La periodista respon a les acusacions de l'exministra a la seva columna de 'La Vanguardia'

Ara
2 min

BarcelonaLa periodista Pilar Rahola respon avui, dimarts, en un article a 'La Vanguardia' a les crítiques de l'exministra de Defensa Carme Chacón, que en un altre article també a 'La Vanguardia' la va acusar dilluns de ser "una agent de la majoria intimidatòria" a favor de la independència. L'exdiputada del PSC al Congrés va acusar Pilar Rahola "d'escarmentar els reticents" i de fomentar "l'espiral del silenci". "Rahola pot seguir amb les seves columnes plenes d'insults en què se m'acusa en 30 línies quatre cops de traïció i acaba penalitzant-me amb el que deu ser per a ella la condemna més cruel: la castellanització del meu nom (Carme per Carmen), sense entendre Pilar Rahola que en provar d'ofendre'm, només reprodueix una part de la realitat, perquè així és com em diu la família, i així, mestissa, és la Catalunya real, com bé hauria de saber la biògrafa d'Artur(o) Mas", ha afegit l'exministra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Respon Rahola: "Volia començar la resposta a la senyora Chacón citant-la pel seu nom, però aquest punt és un ardu dilema, perquè es diu Carme quan anhela vots catalans i Carmen quan vol triomfar als Madriles, i aquesta dualitat nominal en funció dels interessos polítics és un bon embolic". I afegeix: "No fa gaire, quan necessitava el vot català, venia una Catalunya plural per frenar la perfídia pepera, i es mostrava com el paradigma. Vostè semblava un homenatge a Candel. Però ara que els seus interessos han virat d'horitzó, Candel ja no és lectura obligatòria, Catalunya ha estat devorada per una espiral de silenci i els dissidents del sobiranisme són perseguits com a heretges. Però què diu? I on viu, vostè?". La periodista conclou: "No se'm faci la 'progre', senyora Chacón, que és molt més 'progre' la dreta de Cameron que l'esquerra que vostè representa".

stats