Política 02/09/2014

CiU avisa que no negociaran amb partits que facin "comèdia" sobre el tema Pujol

Jordi Turull critica que alguns partits tinguin ara "tanta pressa" quan en tot l'agost no han volgut que comparegués l'expresident

Josep Gudiol
1 min

BarcelonaEl portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha afirmat aquest dimarts que valoren positivament el fet que l'expresident Jordi Pujol hagi contestat al requeriment del Parlament de Catalunya tot i que "no tenia l'obligació política de comparèixer". En referència a això, el portaveu ha lamentat la reacció de les altres formacions polítiques, que ha qualificat de "comèdia", i ha anunciat que no negociaran amb partits que, més que fer declaracions, "treguin bilis", i dels quals ha dit que "tenen el discurs fet".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Turull ha criticat també els altres partits i ha denunciat que ara tinguin tanta "pressa" per sentir l'expresident, quan assegura que en tot l'agost no han volgut que comparegués. Ha demanat als altres grups coherència, i ha afirmat que després de l'anunci d'una comissió d'investigació s'hauria de retirar la sol·licitud de compareixença de l'expresident.

stats