Política 31/12/2014

Ciutadans acusa Mas de fer una crida a la unitat perquè sap que "presentant-se sol perdria les eleccions"

La diputada Carina Mejías creu que amb la llista única el president vol desfer-se de les sigles del seu partit, "tacades de corrupció"

Acn
1 min

BarcelonaLa diputada de Ciutadans Carina Mejías ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, de fer una crida a la unitat política perquè és conscient que si es presentés "sol" a les properes eleccions al Parlament de Catalunya "les perdria". Per això, amb aquesta llista única busca "desfer-se" de les sigles de la seva formació política, CiU, "tacades de corrupció". Segons Mejías, Mas va "intentar salvar-se ell mateix" apel·lant ERC perquè accepti "la llista única". La diputada de Ciutadans ha retret que Mas demani unitat però "durant tot l'any han treballat per la divisió entre catalans i la resta d'espanyols".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías creu que el discurs del president "va ser buit de contingut" i deixa els catalans "sense un bri d'esperança" en el futur d'una Catalunya "en fallida econòmica". La diputada també li ha retret a Mas que "hagi tret pit" davant uns "suposats avenços econòmics" quan el govern espanyol "acaba de rescatar" la Generalitat per pagar als funcionaris.

Mejías també ha criticat que hagi parlat d'un increment de "la transparència" quan ell mateix "es nega a venir a donar explicacions a les comissions parlamentàries d'investigació" tot i que "va formar part de governs de la Generalitat tacats de corrupció".

stats