Política 22/04/2015

Ciutadans es presenta al País Valencià com l'"alternativa" entre "'Guatemala' i 'Guatepeor'"

La candidata a la presidència de la Generalitat, Carolina Punset, manifesta que el seu partit és la opció que lliura els valencians d'un règim "corcat per la corrupció" i d'una coalició "extremista o nacionalista". La formació presentarà 131 candidatures al País Valencià

Acn
2 min
El president de Ciutadans, Albert Rivera, i la candidata del partit a la Generalitat Valenciana, Carolina Punset/ EFE

ValènciaLa candidata de Ciutadans (C's) a la presidència de la Generalitat Valenciana, Carolina Punset, ha assegurat que es presenten com l'"alternativa" que "estalvia als valencians haver de triar entre 'Guatemala' i 'Guatepeor'". Punset ha apuntat que aquest és el dilema al qual "s'estan veient confrontats" els ciutadans del País Valencià. "Haver de triar entre un règim corcat per la corrupció que porta més de 20 anys al govern i un tripartit o quadripartit que està conformat per forces extremistes o nacionalistes és, en ambdós casos, una elecció que no beneficia" el País Valencià, ha remarcat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Punset ha destacat que Ciutadans es presenta com una "plataforma ciutadana amb forma de partit polític" que proposa "un canvi sensat, mitjançant el consens i realitzat des de les institucions protagonitzat per persones que no conceben una política de trinxeres ni consideren l'adversari polític com un enemic". Punset ha volgut recordar que el seu partit està integrat "per un cos de ciutadans que vol aportar la seva experiència empresarial i de gestió al carrer" i que l'equip "es deixarà la pell per convèncer els ciutadans que hem de ser la llista més votada". Per la candidata de C's a la presidència de la Generalitat, és necessari que "la ciutadania s'empoderi per fer les reformes" i que transcorregut un temps "tornin a casa", ja que en la seva opinió "la política ha de ser una activitat temporal".

Punset s'ha pronunciat en la roda de premsa de presentació de les 131 candidatures del partit al País Valencià (43 a Alacant, 65 a València i 26 a Castelló). També ha presentat els candidats a les Corts per les províncies d'Alacant i Castelló, Emigdio Tormo i Mercedes Ventura, respectivament; així com els caps de llista a les ciutats de València, Alacant i Castelló, Fernando Giner, José Luis Cifuentes i Cristina Gabarda.

stats