POLÍTICA
Política22/10/2013

El CNI va col·laborar amb els organitzadors del 12-O a Barcelona, segons El Confidencial Digital

El digital cita fonts dels serveis secrets per assegurar que Mariano Rajoy va encarregar un pla de defensa de la unitat d'Espanya

Ara

BarcelonaEls organitzadors de la manifestació espanyolista del 12 d'octubre a Barcelona van comptar amb el suport del Centro Nacional de Inteligencia (CNI), segons publica El Confidencial Digital. El digital cita fonts dels serveis secrets espanyols per assegurar que aquest suport a les plataformes promotores del 12-O a Catalunya forma part d'un pla que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va encarregar per fer descarrilar el procés d'independència.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Confidencial Digital es remet també a una informació de la revista 'Interviú' sobre l'existència d'un pla anomenat 'Horizonte Después'. Les fonts d'El Confidencial Digital asseguren que més enllà de si aquest pla existeix o no, "el cert és que a el CNI hi ha un pla, que està en marxa, per pal·liar els plans sobiranistes de Mas". El pla consistiria ja no tant a boicotejar l'independentisme, sinó a fer visible "la idea de la unitat d'Espanya". Així, formarien part del pla la col·locació de contertulians espanyolistes en les tertúlies i debats dels mitjans catalans i la promoció i suport dels "mitjans minoritaris" que defensen la unitat d'Espanya.