Política 04/10/2017

Colau convoca demà els cònsols dels països de la UE a Barcelona per parlar de l'1-O

L'alcaldessa de Barcelona els recorda en la convocatòria que ja va enviar una carta a les capitals europees per demanar-los que la Comissió actués de mediadora en el conflicte català

Albert Solé
1 min
L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va votar al Centre Cívic La Sedeta.

BarcelonaLes crides a la mediació en el conflicte entre Catalunya i Espanya es multipliquen. L'última és l'alcaldessa Ada Colau, que segons ha pogut saber l'ARA ha enviat una carta als cònsols dels països de la UE a Barcelona per convocar-los a una reunió per demà, dijous, a les 17.00 h a l'Ajuntament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Colau els recorda en la convocatòria que la setmana passada ella i el govern català van enviar una carta a les capitals europees, i també al president de la Comissió, Jean-Claude Juncker, per demanar-los que la UE fes de mediadora en el conflicte.

Després del que va passar diumenge, 1 d'octubre, amb "greus atacs a la ciutadania i a la democràcia", l'alcaldessa fa un altre pas i convoca els cònsols d'aquests països establerts a Barcelona "per reflexionar sobre els fets i els possibles escenaris que s'obren a partir d'ara".

stats