DRET A DECIDIR
Política 02/10/2014

"Siguem positius": el lema de Convergència dins la campanya conjunta amb ANC i Òmnium

El coordinador general del partit, Josep Rull, i la portaveu, Mercè Conesa, posen a disposició de la iniciativa 'Ara és l'hora' els recursos de la formació nacionalista. Meritxell Borràs s'encarrega de coordinar les accions

Oriol March
1 min

BarcelonaConvergència ha formalitzat aquest dimecres la seva participació en la campanya conjunta 'Ara és l'hora' a través del lema 'Siguem positius'. Així ho han explicat el coordinador general del partit, Josep Rull, i la seva portaveu, Mercè Conesa, que han estat acompanyats per la diputada Meritxell Borràs, encarregada de coordinar la maquinària de CDC amb la iniciativa promoguda per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. El logotip de Convergència dins la campanya unitària són dues peces de puzle en què una peça conté el lema 'Som convergents!' i el de la iniciativa 'Ara és l'hora'. L'eslògan 'Units per un país nou' també apareix a la imatge de campanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No té sentit que fem una campanya pròpia, específica. Tenim un model, que és el Yes Scotland", ha indicat Rull. "Hem de fer un pentinat de totes les cases de Catalunya per tal d'arribar al conjunt d'indecisos que hi ha al país", ha indicat Borràs, que ha avançat que el partit ha demanat, en la mesura del possible, que els locals de CDC visibilitzin el groc de la campanya 'Ara és l'hora'. La direcció ha demanat als quadres de la formació que s'impliquin en el porta a porta per convèncer els indecisos.

stats