ELECCIONS 25-N
Política 16/11/2012

La número 2 de la CUP recomana als indecisos que votin abans CiU que ERC

Georgina Rieradevall ha matisat les seves paraules al Facebook, on ha assegurat que s'han tret de context i que no ha "convidat seriosament" a votar la federació nacionalista

Ara
2 min

BarcelonaLa número dos de les llistes de la CUP-Alternativa d'Esquerres per Barcelona, Georgina Rieradevall, ha reclamat aquest dijous en un acte de la formació a Vic (Osona), municipi d'on és regidora, que els indecisos entre CiU i ERC optin per votar la federació nacionalista, atès que "Esquerra fa pena" (minut 8 del vídeo de l'acte).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha dit Rieradevall: "ERC, un partit que des de l'inici d'aquest mandat ha seguit els passos d'Artur Mas, pacte fiscal; i ara que el poble ha sortit al carrer, diu que s'apunta a la independència, quan ha estat set anys de poltrona governant el tripartit! I ara diu que si ha de fer costat al senyor Mas i ha de triar entre el país i l'esquerra triarà el país. Com es pot triar entre el país i l'esquerra si per avançar les necessitem totes dues? Només dic que la gent que tingui algun dubte entre votar ERC o CiU que voti CiU perquè ERC fa pena".

Aquesta recomanació ja ha rebut nombroses respostes des de les xarxes socials, sobretot de simpatitzants d'ERC.

La formació de l'esquerra independentista ha omplert amb més de 300 persones l'Auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici d'El Sucre de Vic, en un acte on, a més de Rieradevall, també hi ha intervingut el cap de llista de la formació, David Fernàndez, el futbolista Oleguer Presas i el músic Cesk Freixas, que també integren la candidatura.

Tanmateix, al cap de poca estona, la mateixa Rieradevall ha matisat les seves paraules al seu Facebook i amb un apunt al seu blog. Segons afirma, han estat tretes de context i simplement ha convidat "els indecisos entre CUP i ERC a votar CUP perquè ERC és la còpia barata de CiU". Ha afegit, seguidament que, per votar ERC, es voti "CiU, que és l'original". "Evidentment, no he convidat seriosament cap possible votant d'ERC a votar CiU", afegeix, però, en el seu compte de Facebook.

stats