Política 05/10/2019

Deu membres dels CDR s'encadenen a l'estació d'Arc de Triomf per reivindicar la llibertat dels seus companys

Impedeixen entrar a l'interior al crit de "Perdona que t'aturi, tenim ostatges"

Ara
1 min
10 membres dels CDR s'encadenen a l'estació d'Arc de Triomf per reivindicar la llibertat dels seus companys

BarcelonaEl CDR del Raval-Gòtic s'ha manifestat aquest dissabte pel centre de Barcelona per reclamar la llibertat dels set detinguts dels CDR en l'operació policial de la setmana passada, que són a Soto del Real investigats per terrorisme. Deu membres d'aquest grup s'han encadenat a l'entrada principal de l'estació d'Arc de Triomf, on impedeixen l'accés a l'interior al crit de "Perdona que t'aturi, tenim ostatges".

A aquestes deu persones encadenades s'hi han afegit diverses desenes més, que els donen suport a les portes de l'estació.

Només dos dels detinguts per la Guàrdia Civil van quedar en llibertat el mateix 23 de setembre, però les altres set continuen empresonades a la presó madrilenya de Soto del Real. El jutge de l'Audiència Nacional els va imposar presó provisional sense fiança i el cas continua sota secret de sumari. Tot i això, no han deixat d'aparèixer informacions en premsa que els vincularien a un suposat grup que estaria intentant fabricar explosius per destinar-los a diferents sabotatges. Les defenses han reclamat que s'investiguin aquestes filtracions i el jutge de l'Audiència Nacional que porta el cas ha decidit que se n'encarregui un jutjat de Madrid.

stats