Política 20/10/2020

"Desitjo que aquest collaret precolombí no li provoqui dolor cervical": polèmica intervenció d'Andrea Levy

La regidora del PP a Madrid se les té amb el president de la comissió de cultura de l'Ajuntament

Ara
2 min
La regidora del PP a l'ajuntament de Madrid Andrea Levy, en una imatge d'arxiu

MadridUna polèmica intervenció de la regidora del PP a l'Ajuntament de Madrid Andrea Levy, exdiputada al Parlament de Catalunya, corre com la pólvora a les xarxes socials. "M'agrada molt el collaret d'art precolombí que porta penjat, senyora Perea, només desitjo que no li provoqui un dolor cervical de tan gran que és", li ha etzibat a la regidora de Més Madrid Pilar Perea, en ple debat a la comissió de cultura que s'ha celebrat aquest dimarts de manera telemàtica. La líder de l'oposició a l'Ajuntament de Madrid, Rita Maestre, ha anunciat a Twitter que el seu grup presentarà una queixa a l'alcalde, José Luis Martínez-Almeida, després de la picabaralla que Levy ha mantingut amb el president de la comissió, Francisco Pérez, arran del comentari de la dirigent popular.

"Li recordo que som a la comissió de cultura, encara que a vegades no ho sembli. Podem argumentar sense necessitat de desqualificar en funció de la vestimenta", li ha replicat Pérez, que ha tallat la intervenció de Levy, tal com es pot observar en la piulada adjunta. En aquest moment s'ha iniciat un estira-i-arronsa entre ells dos. "¿Em dirà el senyor de Més Madrid com he d'argumentar les meves intervencions?", ha respòs Levy. "Em pot dir president", ha entrat al joc el regidor. Després que l'exdiputada catalana li repetís la pregunta introduint el terme "president", Pérez ha defensat que el seu paper és "vetllar per l'ordre" i ha considerat que és "innecessari crispar" el debat de la comissió.

"Ah! ¿Que crispo perquè no estic d'acord amb el senyor de Més Madrid? Disculpi, aclareixi-m'ho simplement", s'hi ha tornat Levy. Pérez ja no ha volgut rebatre i s'ha limitat a respondre "Pot continuar si vol", però la regidora del PP ha continuat: "Ah! Gràcies per interrompre, ¿volia que perdés el fil i no pogués continuar? Li desitjaria que no em tallés". El president de la comissió ha reiterat "Pot continuar" i l'ha avisat que se li acabaria el temps, i Levy encara ha replicat una altra vegada: "Sí, ja veig que me l'intenta retallar perquè no contesti a les seves companyes".

Irene Montero: "Jo em fico al llit amb qui em dona la gana"

Levy no ha estat l'únic càrrec públic que aquest dimarts ha protagonitzat una intervenció polèmica. La senadora del PP María Adelaida Pedrosa li ha etzibat a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, si no li feia "vergonya compartir vida amb un masclista", en referència al vicepresident segon, Pablo Iglesias. La representant del PP ha recordat l'argument del líder de Podem de no entregar la targeta de memòria del mòbil de la seva exassessora Dina Bousselham per protegir-la. Montero li ha replicat amb contundència: "Em fico al llit amb qui em dona la gana". Després, també a la portaveu de Cs, Lorena Roldán, els ha rebatut que qui atempta contra el feminisme són els partits que pacten governs amb l'extrema dreta.

stats