Política08/04/2015

Els detinguts en l'operació antijihadista havien estudiat edificis singulars de Barcelona

Entre el material recollit pels Mossos d'Esquadra en els escorcolls hi ha documentació de diversos punts de la capital catalana

Ara

BarcelonaEls integrants de la cèl·lula jihadista desmantellada aquest dimecres pels Mossos d'Esquadra havien estudiat edificis singulars de Barcelona. Fonts de la policia catalana han confirmat a l'ARA que entre el material obtingut en els escorcolls hi ha documentació de diversos punts de la capital catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El grup desarticulat era una cèl·lula clarament vinculada a l'Estat Islàmic i molt estructurada. Captava i radicalitzava joves, n'enviava cap a Síria i l'Iraq i s'havia començat a organitzar per atemptar a Catalunya". Així de clar ha estat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, quan ha fet balanç de l'operació duta a terme pels Mossos d'Esquadra aquesta matinada al Vallès Occidental, Barcelona i l'Alt Camp.

Cargando
No hay anuncios

Espadaler ha confirmat que s'han fet 11 detencions, cinc persones de nacionalitat espanyola, cinc de nacionalitat marroquina i una altra d'origen paraguaià. Els detinguts seran acusats de pertinença o col·laboració amb organització terrorista.