Política 10/03/2015

Dos detinguts en una operació contra el jihadisme a Ceuta

"Formaven part d'una cèl·lula plenament preparada i disposada per atemptar en el territori nacional", defensen fonts de la investigació citades per Efe

Efe
1 min

CeutaL'operació contra el terrorisme islamista que s'està duent a terme a Ceuta, en la qual hi ha dos detinguts, es torna a desenvolupar al barri del Príncipe, on s'han succeït diversos dispositius d'aquestes mateixes característiques. Segons han informat a Efe fonts de la investigació, des de les quatre d'aquesta matinada els agents de la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional desplaçats des de Madrid han ocupat diverses zones de la barriada acompanyats per agents de la Prefectura de la Policia Nacional de Ceuta .

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'operatiu es centralitza en diversos habitatges d'aquest nucli de població, al costat de la frontera amb el Marroc i que ja ha estat escenari d'anteriors operacions d'aquestes característiques. Els agents han acordonat la zona per impedir que cap persona pugui intercedir en l'operatiu, que ja ha permès la detenció de dos sospitosos les identitats no han estat facilitades.

Aquests dos presumptes jihadistes, segons una nota d'Interior, "formaven part d'una cèl·lula plenament preparada i disposada per atemptar en el territori nacional". La investigació està sent dirigida i coordinada per la Fiscalia de l'Audiència Nacional i el titular del Jutjat Central d'Instrucció número cinc, Pablo Ruz.

stats