NOVA ETAPA
Política 21/03/2013

La Diputació de Lleida portarà el cicle de conferències "Eines d'Estat" arreu del territori

Miquel Calçada ha omplert l'Institut d'Estudis Ilerdencs amb una xerrada que ha estat presentada per Joan Reñé, president de l'ens supramunicipal lleidatà, i per l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté

Ara
1 min
Joan Reñé, Josep Maria Solé i Sabaté i Miquel Calçada

LleidaMiquel Calçada ha omplert aquest dijous l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) amb una conferència emmarcada dins el cicle "Eines d'Estat" que ha promogut la Diputació de Lleida al llarg de les últimes setmanes i que ara pretén dur arreu del territori.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acte ha estat presentat per Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, i pel director de l'IEI, Josep Maria Solé i Sabaté. Reñé ha explicat que aquest cicle de conferències ha de "contribuir a enfortir el sentiment i la consciència ciutadana per aconseguir aquest camí que mots ciutadans desitgen, que és l'Estat propi".

Calçada ha fet un recorregut històric de la projecció exterior de Catalunya, "perquè quedi clar que no acabem d'arribar com a país. Tenim molta tradició", tal com ha explicat el periodista als mitjans de comunicació.

stats