POLÍTICA
Política 08/06/2011

Dirigents de CiU aplaudeixen el no de l'alcalde de Figueres a pactar amb partits xenòfobs

Santi Vila publica aquest dimecres un article a l'edició de paper de l'ARA en què es mostra “convençut” que CiU “mai no formarà coalicions amb racistes o xenòfobs”. El conseller Lluís Recoder i el diputat Carles Campuzano han dit a Twitter que comparteixen la reflexió de Vila

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el diputat de CiU al Congrés, Carles Campuzano, han aplaudit la negativa del seu company de files, l'alcalde de Figueres i diputat de la federació nacionalista al Parlament, Santi Vila, a pactar amb partits xenòfobs. Vila publica aquest dimecres un article a l'edició de paper de l'ARA en què reivindica que CiU no pot facilitar que els racistes tinguin poder. L'alcalde de Figueres defensa que “l'èxit electoral de CiU a Figueres hauria de fer reflexionar els temptats a endurir el discurs sobre la immigració” i s'ha mostrat “convençut” que la federació “mai no formarà coalicions amb racistes o xenòfobs”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de llegir l'article, Recoder i Campuzano han assumit les tesis de Vila sobre les “línies vermelles” que representen els acords postelectorals amb formacions xenòfobes “únicament per garantir l'accés al poder”. El conseller Recoder ha dit aquest matí al seu compte de Twitter: “Coincideixo amb la reflexió de Santi Vila a l'ARA” i el diputat convergent al Congrés, Carles Campuzano, també s'ha alineat amb el seu company de partit i alcalde de Figueres. “Comparteixo la posició de Santi Vila”, ha dit Campuzano.

stats