Política 30/12/2012

"Benestar i justícia al costat de les llibertats nacionals, aquesta ha estat, és i serà la lluita”: el discurs de Mas, en 10 frases

El president de la Generalitat emet el seu primer missatge de Cap d'Any de la nova legislatura

Ara
1 min

BarcelonaNo es poden deslligar els anhels nacionals de Catalunya dels objectius socials. En aquesta premissa ha basat Artur Mas el seu primer missatge institucional de Cap d'Any de la legislatura que ara comença. Aquestes són les seves 10 frases més destacades:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "Una majoria de catalanes i catalans vol construir un país nou. Arrelat a la terra mil·lenària, però mirant cap amunt"

2. "El gran sentit d'un país nou és garantir el màxim benestar cívic, espiritual i material dels seus ciutadans"

3. "No hi ha projecte nacional sense projecte social i no hi ha projecte social sense projecte nacional"

4. "Benestar i justícia al costat de les llibertats nacionals. Aquesta ha estat, és i serà la lluita de tantes i tantes generacions de catalanes i catalans per al futur d'aquest país"

5. "Encarem ara pàgines transcendents de la nostra història, i ho fem amb el convenciment que ens portaran a viure en un país millor"

6. "Molts desitjaríem una Catalunya que pogués exercir la seva plena llibertat i en la qual tota la ciutadania pogués decidir lliurement i en pau el nostre futur com a nació"

7. "La gravetat del moment és molt gran i preocupant; en alguns aspectes, fins i tot angoixant"

8. "Les dificultats no es vencen amb resignació, sinó amb esperit de superació; els obstacles no se salven amb falta d'esma, sinó amb empenta i determinació, i els reptes no se superen amb indiferència, sinó amb compromís i també amb passió"

9. "Qui està disposat a lluitar, pot sortir-se'n o no, pot guanyar o pot perdre. Però qui no lluita, ja ha perdut"

10. "Que l'exigència, la gravetat i la duresa dels temps actuals no malmetin ni enterrin la nostra esperança"

stats