Política 25/07/2013

El jutge investiga les reformes a la casa dels ducs de Palma

José Castro ha ordenat a la policia que investigui les empreses que facturaren les obres a Aizoon, l'empresa d'Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó

ARA Balears
1 min
La infanta podria perdre mig palauet de Pedralbes

PalmaEl jutge del cas Nóos, José Castro, ha ordenat aquest dijous a la policia que investigui les empreses proveïdores d'Aizoon -l'empresa dels ducs de Palma- "que segons sembla van dur a terme determinats encàrrecs per a la rehabilitació, reforma i subministraments" de la luxosa casa d'Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó al barri barceloní de Pedralbes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El magistrat també demana que s'investigui qualsevol factura dels proveïdors per feines que no tinguin a veure amb la tasca d'Aizoon. En el sumari del cas hi consten nombroses factures familiars pagades directament per l'empresa que, als seu torn, hauria servit per desviar diners públics de l'Instituto Nóos, al qual facturava, i perquè Urdangarin evités pagar impostos a Hisenda.

Les dades que han d'aclarir els agents en aquesta investigació, segons diu el jutge, són la identitat dels qui van fer els encàrrecs, quan es van fer, en què consistien, on s'havien de dur a terme, quant van costar i qui i com els va pagar. També demana que s'aporti tota la informació que hi faci referència.

stats