POLÍTICA
Política 07/03/2014

Duran: "Si la dona s'atura, casa meva s'atura"

El president del comitè de govern d'Unió subratlla la necessitat que el paper de la dona avanci a Europa i a l'Àfrica

Efe
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha subratllat aquest divendres la necessitat que el paper de la dona avanci tant a Europa com a l'Àfrica, i ha recalcat que, a casa seva, "si la dona s'atura, casa meva s'atura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la carta setmanal a la militància, Duran ha recordat que dimecres passat va acudir a la presentació a Barcelona de la Fundació Dones per Àfrica, que presideix l'exvicepresidenta del govern espanyol María Teresa Fernández de la Vega, i en l'acte va escoltar una africana que "en un discurs en català i sense papers" va afirmar que "si la dona s'atura, l'Àfrica s'atura". D'aquí l'adaptació que en fa ell a casa seva.

"El millor homenatge que puc fer a la dona és dir el mateix de casa meva. Si la dona s'atura, casa meva s'atura", ha afirmat el democristià en la vigília del Dia Internacional de la Dona.

L'assignatura pendent

El també secretari general de CiU ha admès que dimecres passat es va sentir reconfortat en veure la feina que es fa a l'Àfrica a favor de les dones, una "assignatura pendent europea" també, i ha subratllat que la dona és "força, esperança i seguretat" a l'Àfrica.

stats