Política 15/08/2014

Duran adverteix que no abordar el debat sobiranista “costarà molts milions”

El portaveu de CiU al Congrés alerta Rajoy que ignorar el "contenciós català" perjudicarà l'economia espanyola

Ara
1 min
El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, conversa amb el president espanyol, Mariano Rajoy. EFE

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, ha advertit aquest divendres que "la falta de solució política" al debat sobiranista afectarà l'economia d'Espanya i la seva prima de risc. "Costarà molts milions", ha alertat en quatre missatges a Twitter, en els quals ha destacat que la inestabilitat política despertarà a partir de setembre desconfiança en l'economia. Duran considera que si el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ignora el debat sobiranista, l'economia en sortirà perjudicada: "La miopia política comportarà costos".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha fet el seu advertiment en una sèrie de tuits al seu compte. En el primer, destaca que "A ria d'Arousa, Rajoy exhibeix un tímid creixement econòmic i ignora el contenciós català", una referència a les declaracions dijous del president espanyol en les quals va treure pit pel fet que Espanya, a diferència d'Alemanya i França, avança pel camí de la recuperació econòmica, però en què no va fer cap menció del procés a Catalunya.

Una segona piulada diu que "la manca de solució política acabarà afectant l'economia d'Espanya i la seva prima de risc. Costarà molts milions". "Recordeu-ho: la miopia política comportarà costos", afirma en el tercer tuit de la sèrie, que acaba amb un "la inestabilitat política despertarà a partir de setembre desconfiança en l'economia. I això no sortirà gratis".

stats