Política 25/07/2015

Duran: "La llista de Romeva ens donarà tardes de glòria: és un poti-poti que no ens porta enlloc"

El líder d'Unió ha carregat contra la candidatura unitària Junts pel Sí l'endemà que es fes públic que Llach i Bel lideraran la llista a Girona i Tarragona

Laia Vicens
1 min
Ramon Espadaler i Josep A. Duran i Lleida conversen en un acte pel si al 14-J / ACN

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha carregat contra la llista de Junts pel Sí, que inclou els seus exsocis de federació, CDC, i també ERC i les entitats. "La llista de Romeva ens donarà tardes de glòria", ha començat, perquè "és un poti-poti que no ens porta enlloc". Duran ha fet aquestes afirmacions en la seva intervenció al consell nacional d'Unió, que la formació celebra a Barcelona i que ha escollit Ramon Espadaler com a candidat per al 27-S. Les declaracions arriben l'endemà que es fes públic que el cantautor Lluís Llach encapçalarà la llista a Girona i que l'economista Germà Bel ho farà a Tarragona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una intervenció amb clar to preelectoral, Duran ha avisat els quadres del partit que la campanya "serà èpica" i que s'utilitzarà "música, imatge i noms coneguts" per atraure els "sentiments" i el "cor" dels votants. Uns ingredients que, ha advertit, portaran "frustració" i que Unió vol neutralitzar fent campanya "amb el cap".

El líder del partit ha apel·lat a la "intel·ligència" dels catalans per intentar desmuntar la candidatura unitària independentista i el seu full de ruta. "Els catalans són intel·ligents i no volen ser conduïts a la inestabilitat i vertigen", ha dit en al·lusió a la llista de Junts pel Sí.

Duran ha estat molt crític amb la llista que encapçala Raül Romeva. De fet, ha demanat "no oblidar" que Ada Colau és alcaldessa de Barcelona "gràcies a ERC i a gent molt pròxima a Romeva".

stats