CONSULTA DEL 10-A
Política 31/03/2011

Duran respecta el sentiment independentista de Pujol però no el comparteix

"Jo defenso la postura de l'estat confederal", assegura Duran, tot i que admet que tant aquesta visió com la independentista són dues "utopies"

Redacció
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha declarat avui que entén i respecta el sentiment independentista que ha manifestat l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, però no ho comparteix. Duran i Lleida s'ha referit així a les declaracions que Pujol ha realitzat avui en Catalunya Ràdio, on ha assegurat que ha votat per avançat en la consulta independentista que Barcelona celebra el pròxim 10 d'abril i que el seu vot ha estat a favor de la independència de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Accepto la seva postura perquè té dret a rectificar els seus plantejaments anteriors; ha afegit que veu el problema que això comporti una poca cohesió o que no sigui viable; jo defenso la postura de l'estat confederal", ha dit Duran i Lleida a Sabadell. El líder d'Unió Democràtica ha dit que tant el plantejament de Pujol com el seu són dues utopies, però que cadascun ha de defensar el que crequi, i ha insistit en el respecte que li mereix l'opinió de l'expresident català.

Duran i Lleida ha realitzat aquestes declaracions a Sabadell, on ha participat a la presentació de la candidatura de CiU a les pròximes eleccions municipals, que encapçala en aquesta ciutat Carles Rossinyol.

stats