PRESSIÓ ALS SOCIALISTES
Política 27/05/2011

'El Periódico' demana al PSC que s'abstingui en la votació dels pressupostos

L'editorial del diari diu que els socialistes ho haurien de fer "per responsabilitat, i en pro de recuperar la centralitat perduda"

Redacció
1 min

BarcelonaEl Periódico de Catalunya demana avui al seu editorial que els socialistes s'abstinguin en l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. "Per responsabilitat, i en pro de recuperar la centralitat perduda, el PSC hauria d'oferir la seva abstenció al Parlament per facilitar l'aprovació dels pressupostos", diu l'article publicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'editorial recorda que "el PSC ara és un partit sense estratègia, ni programa ni lideratge" i que no hauria de caure ni a tancar-se en el debat precongressual, "desentenent-se de la política que afecta la gent", ni a deixar en mans del PP CiU, una opció que, com ja va passar al 1980 quan Joan Reventós va deixar els convergents en mans d'ERC, va ser "un error del qual el PSC va trigar anys a recuperar-se".

"No es tracta d'instal·lar la sociovergència perquè no hi haurà governs conjunts, ni de renunciar a la crítica a la manera com el Govern aplica les retallades socials, sinó de valorar el que beneficia el país a curt i a llarg termini", afirma el mitjà.

stats