Eleccions municipals

Esther Otero: "Soc a l’oposició, però he de dir que faig una molt bona valoració del govern municipal"

Portaveu de Ciutadans a Cunit

2 min
“Soc a l’oposició, però he de dir que faig  una molt bona valoració del govern municipal”

CunitEsther Otero (La Corunya, 1971) és regidora de Cs a Cunit des del 2015 i l’últim mandat ha exercit com a cap de l’oposició. Tot i això, posa en valor la feina feta des de l’alcaldia i lloa que les accions principals s’han fet amb el consens de tots els grups.

Com valora el mandat del govern municipal?

— Molt bona valoració. Soc a l’oposició, però ho he de reconèixer. Molt bona entesa amb l’equip de govern, que ha fet molt per treballar en conjunt. El que era substancial ha estat acordat. La definiria com una legislatura de consens. Ens hem sentit escoltats i informats, i vam poder dir-hi la nostra. Hem percebut que per fi es feien coses.

Repetirà com a candidata?

— Personalment tinc la decisió mig presa, però encara no es pot dir res oficialment. Avui estic molt abocada a la meva activitat professional i la veritat és que potser em costa més fer el pas de dedicar-me a la política. Ara mateix, però, no tanco la porta a res.

Quin és l’objectiu de Cs?

— Hem arribat a la conclusió que s’ha de governar. No et pots quedar tota la vida ancorat a l’oposició. Quan puguis, has d’agafar i fer govern, sempre sense marxar de la teva ideologia.

Amb qui pactaria?

— Sincerament, no ens podem tancar gaire. És el que penso jo, no parlo en nom del partit.

Amb independentistes?

— El projecte independentista el veig desinflat. Municipalment, poca cosa pots fer des del punt de vista independentista o no independentista. Defenso que el municipalisme és molt diferent de la política general.

Quins reptes té Cunit?

— Hi ha una comissió on tots podem parlar de les necessitats que ens fan arribar els veïns, i a Cunit tenim molt per desenvolupar. S’ha ampliat molt el padró, i s’ha de donar resposta a l’increment de població. No tot és construir sense miraments. S’ha superat el moment del boom i ara s’ha de fer tot pausadament.

Ciutadans té futur?

— Ho decidirà la gent. No ho decidirem nosaltres. Al final la gent dirà «voto o no voto». Per més que diguis i expliquis, si la gent no ho compra... De moment s’estan donant mals resultats. Què es pot llegir d’això? No tinc cap bola màgica, no ho puc dir.

stats