Eleccions municipals

Jordi Hernández: “No hauria de ser normal que a Lloret hi hagi gent oferint prostitució i venent drogues cada vespre”

Cap de l'oposició a Lloret de Mar (Cs)

2 min
“No hauria de ser normal que a Lloret hi hagi gent oferint prostitució i venent drogues cada vespre”

Lloret de MarEl regidor de Cs Jordi Hernández (Alcaudete, 1979) és el cap de l’oposició des que ERC va entrar al govern. Es presenta com l’única alternativa a 20 anys de governs convergents.

Com valora els vuit anys de Jaume Dulsat a l’alcaldia?

— No som objectius, però creiem que el poble està molt pijtor del que es van trobar. Els veïns parlen de deixadesa, de brutícia.

Repetirà com a candidat. Quin és l’objectiu?

— Liderar el projecte de canvi. Els convergents porten més de 20 anys manant. I l’única opció que ha demostrat que mai li donarà suport ha sigut Cs. Després de les eleccions, vam arribar a un acord entre Cs, PSC i comuns per fer un govern. El PSC es va fer enrere.

Amb qui pactaria?

— Amb qualsevol que es pugui adherir al nostre programa. Però hi ha línies vermelles. Una és la neutralitat de l’espai públic, i tenim clar que ni ERC ni Junts estaran amb nosaltres perquè tenim una estelada a l’entrada del poble.

L’atur de Lloret és baix a l’estiu, però alt a l’hivern.

— S’ha de garantir que la temporada sigui bona, i no només els mesos de juliol i agost. No crec que industrialitzar i canviar la forma de vida sigui la solució. Ara molta gent pot treballar des de casa. Des de l’ajuntament s’han de promoure coworkings, crear espais perquè es puguin instal·lar molts professionals d’aquestes àrees.

Com es canvia la percepció de Lloret com un municipi de turisme d’alcohol i festa?

— Que la gent vingui i conegui el municipi. Hi ha festa, el sector de l’oci nocturn és important, pero si es respecten les normes, els veïns i la resta de families... Això sí, hi ha molt més turisme familiar que d’oci nocturn, però fan molt més soroll.

Falta seguretat?

— Sí, no sé si és per falta d’efectius o perquè el govern no hi posa atenció. La policia fa molta feina però no arriben. Donem per normals coses que no són normals. A Lloret, al barri de les discoteques, als vespres tenim moltíssima gent oferint prostitució i venent drogues. I t’ho ofereixen de forma molt descarada. Això no és normal. I hi ha moltíssims habitatges ocupats. Moltíssima gent que ocupa pisos per després llogar-los a turistes.

stats