L'ENQUESTA DE L'ARA
Política 15/10/2011

Quart lliurament de l'enquesta de l'ARA: guanya el PSC i el PP trepitja els talons a CiU pel segon lloc

Josep A. Duran i Lleida és el candidat que obté millor nota i fins i tot supera Carme Chacón entre el propi electorat socialista

Ferran Casas
1 min
Gràfics 900 estimació

BarcelonaLa quarta entrega de l'enquesta de l'ARA elaborada per GAPS revela que el PSC té molts números per tornar a guanyar les eleccions a Catalunya, però amb un fort descens dels 25 diputats actuals a un interval d'entre 16 i 18. CiU es mantindria com a segona força, amb un marge més estret, pujant dels 10 escons als 13 o 15, però sentint l'alè del PP al clatell, que obtindria 12 o 13 diputats, després d'un notable creixement respecte dels 8 actuals. Molt lluny, ERC podria mantenir els seus 3 escons o perdre'n un, mentre ICV-EUiA repetiria el seu diputat o en guanyaria un altre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la valoració dels líders, Josep A. Duran i Lleida (CiU) és l'únic que aprova, amb un 5,4. Fins i tot aconsegueix millor nota entre el propi electorat socialista que Carme Chacón (PSC), la més coneguda entre els catalans, i que obté un 4,9 de mitjana. La gran aposta d'ERC, l'independent Alfred Bosch, és el cap de llista menys conegut i el que treu pitjor nota entre el propi electorat, mentre que el candidat d'ICV-EUiA, Joan Coscubiela, té com a fortalesa que és ben valorat pel votant del PSC.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM i a l'edició impresa d'aquest diumenge.

stats