Política 20/07/2012

L'ARA publica a partir de diumenge una enquesta electoral i d'actualitat

El sondeig també abordarà el suport al concert, el pla B de Mas i pregunta als independentistes si donen suport a les seleccions espanyoles

Ara
1 min

BarcelonaEl diari ARA publica diumenge, en la seva edició de paper i en la digital, la primera entrega de l'enquesta d'actualitat que, sobre una mostra de mil qüestionaris fets per internet, ha elaborat l'empresa Tàstic. El diari publicarà l'enquesta en tres entregues.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Diumenge explicarà quina és l'opinió pública sobre les seleccions catalanes i quin és el suport que tenen, entre els que es declaren independentistes, les seleccions espanyoles i els esportistes que competeixen als Jocs o en altres competicions internacionals sota bandera espanyola. També hi haurà opinions sobre la política lingüística i el suport a la independència.

Dilluns es publicarà, amb projecció d'escons, l'enquesta d'intenció de vot al Parlament de Catalunya i la valoració que fan els ciutadans de les retallades.

Dimarts, el dia abans del ple del pacte fiscal al Parlament, l'ARA publicarà l'entrega de l'enquesta dedicada al finançament. Quin és el suport que té el concert entre els diferents electorats i quin hauria de ser el pla B de Mas si Madrid nega a Catalunya el pacte fiscal, dues de les preguntes que es responen.

stats