Política 11/07/2014

"Si governéssim, ens votarien molt més": L'entrevista a Junqueras, en 10 frases

El líder d'ERC ha assegurat al '.Cat' que no sabia que Mas i Rajoy havien parlat de veure's

Ara
2 min

BarcelonaEl líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha sigut entrevistat aquest dijous per Adriana Oltra, al programa de TV3 '.Cat'. També hi han participat Toni Aira, Raül Romeva, Joan Manuel Tresserras, Juan Cal, Esperanza García i Vicent Sanchis. Aquestes han estat les deu frases més destacades:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1 . "No sabia que havien quedat per veure's Mas i Rajoy, però no m'ha semblat malament. No cal que ho sàpiga tot, tenim coses molt més importants de les quals preocupar-nos."

2. "Entrar a Govern és una cosa molt important. Però és més important saber on som més útils pels ciutadans. Haurem de valorar-ho".

3. "Ens trobarem molts entrebancs al camí, però no seran res comparat amb els que ara ens posa el govern espanyol".

4. "Una de les nostres condicions per entrar a Govern és que el president ens cridi, i la nostra presència dins l'Executiu sigui imprescindible per blindar el procés".

5. "Si governéssim, ens votarien molt més. Som l'únic partit del món que les enquestes diuen que guanyarien les eleccions i no les forcen".

6. "És legítim que hi hagi incerteses i que hi hagi gent que no sigui independentista. El que no és legítim és que no ens deixin votar".

7. "El 9-N no culmina el procés, és una passa que pot ser decisiva. Quedarà una feina ingent a fer".

8. "Els que diuen que les retallades són el caprici d'un conseller amaguen una realitat: si tinguéssim Estat tindríem molts més diners per gestionar. Hem fet els pressupostos més socials de la història".

9. "Aquest projecte el compartim amb gent de llengua espanyola i catalana, que volen que guanyi la selecció espanyola i també que volen que perdi".

10. "Tots dos són els meus candidats: Alfred Bosch i Oriol Amorós".

stats