Política 09/12/2014

ERC demana la compareixença de Boi Ruiz pels "increments de sou desproporcionats" a Salut

Els republicans consideren que l'acord d'estabilitat s'ha vist trencat i demanen també la compareixença del sindicat de metges

L. Vicens / N. Orriols
1 min

BarcelonaEl grup parlamentari d'ERC demanarà la compareixença del conseller de Salut, Boi Ruiz, perquè "doni explicacions" sobre "l'increment desproporcionat" de retribucions d'alts càrrecs del departament que dirigeix, unes informacions que aquest dimarts ha avançat l'ARA. Per a ERC, aquests augments de sou "van en contra" de l'acord d'estabilitat parlamentària que CiU i ERC van firmar. ERC també demanarà la compareixença del sindicat de metges de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha avançat el diputat d'ERC Pere Aragonés, que ha afirmat que "cal donar explicacions al Parlament" sobre uns augments de sou que no compleixen l'acord que la retribució del conseller sigui la màxima dins del departament. "Cal donar exemplaritat", ha demanat Aragonès.

Alhora, el republicà també ha anunciat que demanaran la compareixença del número dos de la conselleria de Salut, Josep Maria Padrosa d'acord amb la informació que va treure el diari El País el passat cap de setmana.

stats