Bustos: "Si Maragall no es troba còmode amb el PSC, ha de prendre una decisió"

L'alcalde de Sabadell diu que és l'exconseller qui ha decidit "situar-se al marge" del partit

L'alcalde de Sabadell i membre de l'executiva del PSC Manuel Bustos ha demanat a l'exconseller Ernest Maragall que deixi el partit si no s'hi troba còmode. Maragall és l'únic diputat socialista que dimecres passat va votar a favor de la proposta de pacte fiscal, desmarcant-se de la línia oficial del partit i alineant-se amb CiU, ICV, ERC i Joan Laporta.

"Jo crec que ell vol situar-se al marge del PSC", ha dit Bustos en una entrevista a Catalunya Ràdio. "No sé com s'ho farà. Fa temps que hi ha manifestat la seva incompatibilitat. Si el senyor Maragall no s'hi troba confortable, el que ha de prendre és una decisió reflexiva i dir que no s'hi troba còmode, amb tota responsabilitat democràtica, per la seva honorabilitat. Quan un forma part d'un equip té responsabilitat amb el conjunt". "Tampoc m'agrada que pateixi, la gent ha de ser coherent amb el que fa", ha afegit Bustos.

El PSC ja ha demanat per carta a Ernest Maragall que torni l'acta de diputat "per dignitat política" després del seu vot favorable a la proposta de pacte fiscal de CiU.


Més continguts de