Política 08/06/2015

Espadaler llança contra Colau la gestió de Saura en seguretat

"Aquest país té l'experiència, i no feliç, d'haver posat al capdavant persones que s'han definit com a antisitemes", ha afegit

Ara / Acn
1 min
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, diu que està està preocupat per la gestió que la líder de BComú, Ada Colau, pot fer de la seguretat de Barcelona. En una entrevista a Rac 1, Espadaler ha fet referència a l'època que Joan Saura (ICV) va estar al capdavant del departament d'Interior assegurant que Catalunya té experiència i "no feliç" d'haver posat al capdavant de la seguretat persones que es defineixen com "antisistema". Espadaler espera que les percepcions de Colau canviïn quan assumeixi el govern de la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Espadaler ha considerat que la decisió del gerent de la Guàrdia Urbana, Joan Delort, de plegar quan Colau arribi a l'Ajuntament de Barcelona és "legítima". I ha confiat que les percepcions de la líder de BComú canviïn quan assumeixi el govern de la ciutat.

Cotxe oficial, una "necessitat"

Pel que fa al compromís de Colau de no utilitzar el cotxe oficial, Espadaler li ha replicat que "no és un caprici" sinó una necessitat de seguretat. "La seguretat no és estètica, quan cal es porta i quan no cal no es porta", ha afegit.

stats