CONSULTES D'INDEPENDÈNCIA
Política 10/04/2011

Un exaltat amenaça amb una navalla voluntàries de Barcelona Decideix

L'incident, sense conseqüències, s'ha produït a primera hora del matí, segons han explicat a l'Ara.cat fonts de Barcelona Decideix. Tres falangistes s'han presentat aquest migdia a la seu de Barcelona Decideix per intentar boicotejar una conferència de premsa

Redacció
1 min

BarcelonaUn individu exaltat ha amenaçat amb una navalla voluntàries de Barcelona Decideix destinades a l'urna de la Rambla, a primera hora del matí, segons han confirmat a l'Ara.cat fonts de Barcelona Decideix. L'incident ha passat a primera hora, però no ha tingut conseqüències. Barcelona Decideix també ha explicat que altres individus han escridassat diversos voluntaris quan muntaven el dispositiu del 10-A. Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu de seguretat especial per evitar incidents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Falange irromp a la seu de BCN Decideix

D'altra banda, tres individus que deien ser militants falangistes s'han presentat aquest migdia a la seu de la UGT, on Barcelona Decideix hi té el centre d'operacions, i han dersplegat una pancarta amb la inscripció 'La independència és una ruïna'. Els ultres de la Falange van amenaçar la setmana passada d'intentar boicotejar la consulta, com van intentar fer sense èxit a Arenys de Munt.

stats