CAS PALAU
Política 27/04/2011

L'exdirectora general del Palau es desvincula de les decisions econòmiques en època de Millet i Montull

Avui ha declarat davant del jutge en qualitat de testimoni, com també ho han fet dues excsecretàries que han assegurat que Gemma Montull els donava ordres directes

Laia Espín
1 min

BarcelonaL'exdirectora general del Palau de la Música, Rosa Garicano, s'ha desvinculat avui de qualsevol decisió en matèria econòmica durant l'època de Fèlix Millet i Jordi Montull. Avui ha declarat davant el jutge en qualitat de testimoni pel suposat cas de finançament irregular de CDC a través del Palau. Garicano ha explicat que ella només es dedicava al mecenatge, patrocini i publicitat del Palau de la Música. Això sí, ha defensat que gràcies al patrocini de Ferrovial -l'empresa que suposadament va pagar comissions a la Fundació de CDC mitjançant convenis per valor de 12 milions d'euros amb el Palau- l'entitat va poder programar el cicle de concerts Palau 100. També ha negat que conegués cap vinculació entre la Fundació del Palau i la de CDC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Avui també ha declarat un directiu de Ferrovial, Juan Elizaga, que ha explicat una versió similar a la de Garicano. Elizaga ha dit que Ferrovial no controlava directament on anaven a parar els diners que donaven al Palau però comprovava que el seu nom aparegués allà on havien pactat. D'altra banda, dues secretàries del Palau han declarat davant el jutge que l'exdirectora financera Gemma Montull els donava ordres directes sobre la gestió diària del Palau. D'aquesta manera contradiuen la versió de Montull, que va assegurar que ella no prenia decisions i només obeïa les directrius del seu pare i de Fèlix Millet.

stats