Política 27/10/2016

Fernández: "No tinc al cap expulsar ningú" del PSOE

El president de la gestora socialista afirma que no li ha dit a Sánchez què ha de votar dissabte

Dani Sánchez Ugart
1 min
Javier Fernández i Pedro Sánchez / EFE

MadridEl president de la gestora del PSOE, Javier Fernández, ha assegurat aquest dijous que no té al cap "expulsar del partit ningú en aquest moment". En ser preguntat per possibles represàlies als diputats que votin diferent dissabte -entre els quals els del PSC, amb el dubte de què farà Pedro Sánchez-, Fernández ha volgut descartar de moment les represàlies més dures, que podrien dur fins i tot el grup parlamentari del PSOE a quedar per darrere de Podem en nombre d'escons.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández ha aclarit que no li ha demanat a Sánchez que deixi l'escó ni tampoc li ha dit què ha de votar dissabte: "No li diré a l'exsecretari general del partit què ha de votar. En cap cas ho faré". Sánchez i Fernández no s'han saludat al Congrés, tot i que han parlat per telèfon en una ocasió, segons ha explicat el president asturià.

El president de la gestora ha defensat el discurs d'Antonio Hernando al debat d'investidura i ha reiterat que al PSOE no li "agrada ni Rajoy ni el PP", però sobretot no els agraden "les seves polítiques i la seva actuació davant de la corrupció". Després ha culpat Podem que no hi hagi una alternativa de govern.

"Em sembla molt difícil que el PSOE pugui assumir que donem suport als pressupostos aquest any", ha explicat Fernández, que ha assistit al debat d'investidura de Rajoy des de la tribuna de convidats.

stats